Onze prijzen:
Alle prijzen bij Sieraad voor Hem zijn vermeld inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Verzendkosten:
* Sieraad voor Hem rekent binnen Nederland voor bestellingen onder 15.00 euro 1.95 verzendkosten. Daarboven zijn de verzendkosten gratis. De consument heeft daarnaast zelf de keuzen om zijn bestelling aangetekend te laten verzenden.

* Het afhalen van bestellingen is mogelijk op afspraak. Zodra uw bestelling gereed is zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen.

Levering:
Alle bestellingen worden direct na ontvangst van het factuurbedrag in behandeling genomen.
Alle artikelen waarbij vermeld wordt: "direct leverbaar" worden dezelfde dag nog verzonden. (mits besteld voor 16.00 uur en betaald met ideal). Indien deze levertijd niet haalbaar is zal Sieraad voor Hem de consument hier tijdig van op de hoogte stellen en de mogelijkheid bieden om de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen worden bij ontbinding binnen 14 dagen teruggestort.

Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Sieraad voor Hem.
Sieraad voor Hem is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel te annuleren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Sieraad voor Hem dit binnen 2 werkdagen mee na ontvangst van de bestelling.

Betalen:
Bij Sieraad voor Hem kunt u kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden;

* vooruitbetaling op IBAN: NL43INGB0001152479  t.n.v. H&i te Almere
* betaling met iDEAL
* betaling met PayPal (4% van het factuurbedrag extra betalingskosten)

Het factuurbedrag dient binnen 14 dagen overgemaakt te zijn. Binnen 7 dagen ontvangt u een herinnering van ons. Na 14 dagen vervalt de bestelling automatisch. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling binnen de vermelde levertijd verwerkt en verzonden.

Bestellingen buiten Nederland:
Betalingen buiten Nederland kunnen overgemaakt worden met gebruik van de volgende bankcodes:

BIC code: INGBNL2A
IBAN code: NL43INGB0001152479 ten name van H&i

Garantie:
De bestelling wordt in een beschermende verpakking verstuurd.
Wanneer bij het verzenden toch gebreken zijn ontstaan dient u Sieraad voor Hem hiervan binnen twee dagen na ontvangst op de hoogte te stellen en kunt u het terugsturen. U ontvangt dan een nieuw product of uw geld wordt op uw rekening teruggestort.

Recht van retour:
U kunt het product of producten, mits ongebruikt en onbeschadigd, in complete en originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. U krijgt dan het factuurbedrag binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. Dit geld niet voor op maat gemaakte producten. (Verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument).

Overig:
Deze website word regelmatig geupdated maar het kan gebeuren dat een besteld artikel uitverkocht is. Dan krijgt u het bedrag meteen terug gestort.

Privacy policy:
Gegevens die beschikbaar worden gesteld door de consument worden alleen ter behoeve van de afhandeling van de koopovereenkomst gebruikt en niet aan derden beschikbaar gesteld.

Sieraad voor Hem is onderdeel van:
H&i
kvk nr: 39092024
IBAN: NL43INGB0001152479
btw nr: NL 132384279 B01

Adres:
Picassoweg 57
1328 KK Almere
036-8411801

.


Bewaren